Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

maandag 21 mei 2012

Opdracht

Een mooi oud appartement midden in de stad. De klassieke elementen van het appartement gecombineerd met moderne meubels. De familie, bestaande uit Fred 37, Saskia 35 en Ruth van 9,  kijkt graag televisie en nodigen ook graag vrienden uit om gezamenlijk te eten.   De eiken visgraatvloer is voorzien van een bies en band en behandeld met olie. De wanden worden geschilderd met kalkverf van Carte Colori in kleuren uit het maquillage palet.   Voor de grote ramen voile vouwgordijnen in combinatie met linnen overgordijnen in dezelfde kleur ecru.   De meubels zijn van Het Kabinet en Coming, accessoires komen bij Tutze vandaan.
Indeling - Vloer - Wand - Raamdeceoratie
Meubels
Verlichting - Accessoires Alle gebruikte materialen zijn online te bestellen!

4 opmerkingen:

 1. Dit ziet er heel goed uit Claudia, in mijn favoriete kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ben benieuwd....mag je straks ook beelden plaatsen van het eindresultaat....?
  Ziet er super uit.....

  Succes en fijne dag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Claudia! Via showhome kwam ik terecht op jouw blog. Ziet er mooi uit hoor! En ik herken deze opdracht, ben er namenlijk zelf ook mee bezig! Leuk om te zien wat jij ervan gemaakt hebt! Moet zelf nog even de "puntjes op de i" zetten en dan heb ik deze opdracht ook afgerond. Jouw kleurenpaletten zien er ook erg mooi uit! Ben zelf ook al aan het "stoeien" geweest om zoiets te maken, maar helaas kom ik er niet uit. Welk programma gebruik jij daarvoor?

  Groetjes Annelies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurencombi, helemaal mijn stijl! De eettafelstoeltjes vind ik helemaal geweldig! (ik ben op zoek!) Ik ga even koekeloeren waar je ze vandaan hebt.
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis