Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

dinsdag 4 september 2012

Nilson Beds en Slabbinck Home Creations

Je kunt nooit genoeg kennis hebben. Een uitnodiging van Nilson Beds in Barneveld sloeg ik dan ook niet af. Deze informatieve dag begon met een heel uitgebreide lezing door Rijndert over een goed bed en waar op te letten. Een bed moet er uiteraard niet alleen mooi uitzien, dat doen de bedden van Nilson Beds zondermeer maar ook voldoende comfort bieden. Een groot deel van je leven breng je er tenslotte in door.Na een heerlijke lunch nam Merel van Slabbinck Home Creations het van hem over. Dol enthousiast vertelde zij over een collectie beddengoed, welke conform je eigen wensen, persoonlijk voor jou gemaakt wordt.Met een hoofd vol informatie en inspiratie keerde ik huiswaarts.


6 opmerkingen:

 1. Sinds wij vorig jaar een duur bed hebben gekocht weet ik precies wat wel en niet een goed bed is. Ik heb het heerlijkste bed éver want ik kijk er 's morgens al weer naar uit om 's avonds naar bed te gaan!

  Nu ik dit zo teruglees, is het best wel erg hè? ;-) *Schatert*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begin bijna spontaan te gapen bij het zien van al die bedden :)! Maar een goed bed is inderdaad erg belangrijk, we brengen er vele uren van ons leven op door. Leuk dat het zo'n inspirerende dag was!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bed is erg belangrijk vroeger was het zo je gaat er in ogen dicht en slapen maar nu wil het oog ook wat ....heerlijk toch zulke informatie dagen je leert er altijd wel wat van en als ik zo de foto's bekijk heb je er heerlijk van genoten hahahaha fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zulke info dagen.... Je word er alleen zo hebberig van.
  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Claudia,
  Een goed ! bed is essentieel, maar het oog wil ook wat natuurlijk. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap.
  Hier ook twee jaar geleden een heel goed bed aangeschaft, zo waardevol... Heb er zelf twee heel mooie ´oude´ kussens op liggen voor de sier! Voor dat oog hè...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo dat ie wel heel leuk en die info is altijd handig,dus welk bed raadt je mij aan haha,fijne dag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis