Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

maandag 29 september 2014

Kiezen

Ik kan het nog bijna niet geloven maar toch echt waar voor de 5e keer verhuizen binnen een jaar. Geheel onverwachts is me een appartement aangeboden. Een heel appartement voor mijzelf! Plannen maken voor wat op de muur, wat op de vloer....dat is zo lang geleden dat ik dat voor mijzelf deed. Voor het eerst word ik geconfronteerd met het enorme aanbod. Bij de mensen die ik heb mogen adviseren het moeilijkste punt en nu loop ik daar zelf ook tegenaan. Welke zouden jullie kiezen?17 opmerkingen:

 1. Zo Claudia, dat is al wat niet wat! 5x is echt veel, hopelijk mag je dan nu je plekje vinden. Ik zou voor het eerste moodboard gaan. Vooral door het kant, rustige kleuren en waarvan jij vast en zeker een mooi droomhuisje van gaat stylen. Veel succes en nog een fijne dag vandaag!

  Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh voor de 5e keer verhuizen. Ik hoop dat je hier je plekje vind en dat je hier een poos mag genieten. Ik ga ook voor het eerste moodboard. Op de een of andere manier straalt het meer warmte uit dan de tweede wat mij betreft. Veel succes, maar dat is jou wel toevertrouwd lijkt mij. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Claudia,
  Wat heerlijk dat je nu een appartement kreeg aangeboden. Nu kun je dat lekker helemaal je eigen maken voor langere tijd... En welk moodboard ik zou kiezen...? Lekker door elkaar heen, want ik vind beiden leuk... ha daar heb je wat aan toch?
  Het zal vast helemaal mooi worden bij je...
  Succes met alle voorbereidingen...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kies de tweede want ik vind vooral de vitrage van de eerste tuttig en dat is niet helemaal jij! de tweede straalt meer rust uit zonder poespas.

  Meis wat heerlijk voor en ach als je alle stormen hebt doorstaan de afgelopen tijd dan kan een 5e verhuizing er ook nog wel bij. Je krijgt er zoveel voor terug, je eigen project wordt nu een keer je eigen huis, super toch.
  Proficiat en geniet van het uitzoeken en inrichten. En je weet het inmiddels.......het mens maakt het huis en niet de spullen

  Veel liefs
  Tanja


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mag het een mix zijn? De bovenste geeft net wat meer warmte, maar er zitten ook aspecten in die ik minder vind en waardoor ik weer voor de onderste zou kiezen... Aan mij heb je ook niet veel hè;-)

  En dan dacht ik al veel te verhuizen... Vijf keer, pfff...
  Wel fijn dat je nu voor jezelf mag gaan inrichten en stylen! Succes met de keuzes maken (ik weet er alles van hihi)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heerlijk vooruitzicht Claudia...ik ben heel benieuwd hoe je je nieuwe eigen stek straks gaat inrichten. De keus laat ik aan jou, uiteindelijk moet jij je er prettig voelen!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat fijn dat je nu een eigen app krijgt.
  En dat moet toch lukken met het kiezen van alles.
  Ik zou nr twee kiezen, en dan die brieven en postzegels vervangen voor dat krukje en natuurlijk de kaarsen, want die horen bij het sfeertje...

  Succes en ben benieuwd wat het uiteindelijk allemaal gaat worden.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 5 keer op een jaar tijd dat is wel veel maar het zal dan wel zoveel leuker worden .... ik vind het onderste het mooiste maar daar dan de kaarsen van erboven bij en de kleur poef van erboven ... en mengeling dus ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn om een eigen plekje te hebben en met de styling daar weet jij wel raad mee.

  Succes,

  Groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar kom jij wel uit, wat het ook wordt we zien het vast wel een keer langs komen.

  Succes!
  Groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd zeg. Het klinkt goed. Wel pittig, 5 keer verhuizen in 1 jaar. Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Normaal is verhuizen niet echt m'n hobby, maar als je zoals jij van een ieniemienie stek naar een heel appartement mag zou ik ook juichend m'n spullen pakken ;-) Ik hou niet van kant en druk=te dus ik zou uit beide moodboards het stoere simpele pakken.. Maar doe jij maar gewoon lekker waar je je in THUIS voelt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mixen echt dat is het mooiste .. Jeetje wat een gedoe maar wel leuk ....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw wel gaaf hoor! Maar is ergens toch ook juist leuk, want zo kan je wel steeds opnieuw leuke dingen bedenken voor je interieur

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Spannend Claudia! Lekker weer aan de slag met mooie spullen je huis een thuis maken :)

  Fijne avond!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooi deze spullen :) zou hier zeker voor gaan !

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis