Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

vrijdag 10 juli 2015

Daar was ik weer....Postte ik een paar dagen geleden nog op mijn Facebook dat ik voorlopig niet in ben voor enige verandering, Niets zo veranderlijk als Claudia. Gisteren vond ik een gelukspoppetje op straat. Een teken?

Jawel, het is weer zo ver. Ik ga kijken bij een ander huisje. Voor alsnog blijf ik onrustig. Sinds mijn scheiding in februari 2014 kan ik mijn draai nog niet echt vinden. Mijn dakloze status heb ik inmiddels ingeruild voor een mooi appartement op de 9e verdieping met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam, echt thuis voel ik me er nog steeds niet.

Je kunt het meisje wel uit de polder halen, de polder uit het meisje halen lijkt toch een stuk lastiger. Mij bio: Meisjesmoeder uit de polder zoekt haar pad in de stad kan ik misschien binnenkort wel weer bijstellen. Met het vinden van dat pad in de stad wil het nog niet echt lukken. Met gek zijn op roze, hartjes en strikjes en moeder van twee meiden kan ik wel de titel meisjesmoeder blijven voeren, waar ik die meisjesmoeder dan kan zijn is nog maar de vraag.

Morgen heb ik aan het einde van de middag een bezichtiging in een schattig huisje in Stad aan ’t Haringvliet. Al eerder woonde ik in dit kleine dorpje op Goeree Overflakkee. Een dorpje met een eigen strandje......een huisje met een ruime keuken, tuin en vooral met een open haard. En niet te vergeten een grote schuur. In gedachten droom ik er al van om mijn stylingspullen en spullen van mijn meubelverhuur van Nr1 Styling weer op te gaan halen en hier weer verder mee aan de slag te gaan. Ik mis het om met styling mee bezig te zijn. Ik weet het, niet te hard van stapel lopen, er zijn nog meer kandidaten maar dagdroom in het zonnetje graag nog even verder.

12 opmerkingen:

 1. Zo zeg, echt wel dat ik morgen héél erg voor je ga duimen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zou een heel mooie verandering zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het klinkt héél gaaf Claudia! Het is je zó gegund, dus vergeet niet je gelukspoppetje mee te nemen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dir zou toch gaaf zijn!!!!! ...ik ga vreselijk voor he duimen...liefs Ria...!....x!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is je gegund, Claudia!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat zou toch ontzettend geweldig zijn, want inderdaad... 9 hoog... in Rotterdam... dat heb ik niet in gedachte als ik aan jou denk :D . Ik ga héél hard voor je duimen!!! Liefs groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop voor je dat het gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als er is die nou eens geluk moet hebben ben jij het wel . Ik duim voor je . Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als er is die nou eens geluk moet hebben ben jij het wel . Ik duim voor je . Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou, als ik dat zo lees wordt het hoog tijd dat je weer verhuist naar dat schattige kleine lieflijke dorpje met haar eigen strand. En dat snel weer je styling oppakken...
  Ik duim ook voor je meid...
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Succes! Fijn weer een blog post van je te zien ;-)

  X Yet

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis