Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

donderdag 2 februari 2012

Vriendjes worden?TwitterFacebookHyves

7 opmerkingen:

 1. Tuurlijk wil ik vriendjes worden..op FB
  Fijne dag en lieve groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op Hyves doe ik weinig meer, ik twitter niet en aangezien ik behoorlijk anoniem blog, hou ik FB en blog graag gescheiden :). Maar je bent mijn vriendje gelukkig al!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig ben je mijn blogvriendinnetje al. Ik doe niet aan hyves. Mijn kids hebben het en dat vind ik al erg genoeg. Ze zetten er van alles op en iedereen ziet het. Ook twitter ik niet, want ik geloof niet dat iemand er op zit te wachten dat ik een broodje pindakaas ga eten.
  Misschien dat ik een keer op facebook ga, maar ik ben er echt huiverig voor. Je moet zo uitkijken wat je er op zet. Iedereen kijkt mee, ook toekomstige werkgevers of wat dan ook. Ik heb er al te veel negatieve verhalen over gehoord, vandaar dat ik het voorlopig bij mailen houd.

  lieve groet,
  martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf gewoon je blogvriendinnetje okè, want hyven is allang verleden tijd, twitteren doe ik niet en fb is anoniem.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik houd het op bloggen. Afgelopen week werd ik nog gefeliciteerd dat ik oma werd..... WIE IK???? Dus 's avonds even mijn zoon op stang jagen. En wat blijkt, zijn vrouw heeft een opmerking gemaakt over baby's. Iemand heeft het weer gelezen en de conclusies getrokken. En toen iemand hoorde dat mijn jongste een vriendin had, is ze gaan spitten op de naam. En ja... ontdekt. Voor mij zijn er hier in dit dorp veel te veel nieuwsgierige mensen dus nee, doe maar niet.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Claudia,

  Hyves heb ik niet maar wel fb en Twitter al is het alleen zakelijk op Met Brocant Label. Ik zet er niks persoonlijks op en ben er ook niet zo mee bezig eerlijk gezegt. Ik kon jou zo gauw niet vinden dus als je bij mij langs wil komen zie ik je daar.

  Lieve groet,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis