Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

maandag 30 juli 2012

Landelijke Histor Stylistendag bij de Gamma

Afgelopen zaterdag was het zover ver, mijn eerste stylistendag bij de Gamma. Ingedeeld in Middelharnis bijna een thuiswedstrijd. Welkom geheten door een geweldig team, stond er een mooie tafel voor me klaar. Wat een verschrikkelijk leuke ervaring om te zien dat klanten na mijn advies direct doorliepen naar de verfmengbalie om de geadviseerde kleuren daadwerkelijk te kopen om er thuis mee aan de slag te gaan. Tevreden klanten, een moe maar zeer tevreden ik ’s avonds op de bank. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
9 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo'n Stylistendag bij de Gamma. Ik denk dat er héél wat mensen zijn die héél erg blij zijn met hulp bij het kiezen van de kleur, want dat is toch wel dé basis in je huis.

  Ik heb zelf héél wat kleuren op de muur gehad eer ik de goede had die bij me past als een jas, hahaha (letterlijk, want ik blijf me goed voelen bij de kleur!).

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super zeg, wat doe je toch leuke dingen!!
  Heerlijk het voldane gevoel na een dag mensen weer op weg te hebben geholpen ..... Zo leuk het enthousiasme waarmee ze dan je advies opvolgen en dankbaarheid. Geniet ervan .....

  Fijne nieuwe week!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo'n dag en fijn dat je zo genoten hebt ervan.Hier is een tijd geleden zo'n dag geweest toen Gamma verbouwd was.Wij hebben heel goed advies gekregen van de styliste die er was, nu ben ik helemaal blij met de mooie kleur op mijn muur .Leuk om zo'n goed advies te krijgen door iemand die echt de tijd neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dát zal vast een leuke klus geweest zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super!

  Enne...welke kleur zou je mij nu aanraden....?

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg! Wel spannend.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke klus, je ontmoet dan ook veel mensen met verschillende smaken.

  Groeten, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Claudia,
  Wat ontzettend leuk! Wat moet dat een geweldig gevoel geven als mensen jouw advies daadwerkelijk zo direct omzetten in het aanschaffen van die kleuren... Top!
  Ik wens je een heel mooie dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis