Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

zondag 26 augustus 2012

Yvette

Tot mij wendde zich Yvette, een dame die graag bezig is met de inrichting van haar huis. Zij wilde van mij graag twee voorstellen om met haar huidige meubels telkens toch een andere woonkamer te kunnen creëren.
Huidige situatie

Aan de slag met:Qua kleurvoorstel kwam ik op een naturelle basis uit. Juist naturellen omdat dit de perfecte basis is om met leuke accessoires telkens een andere sfeer te creëren, wat de hobby van Yvette is.

In mijn eerste voorstel adviseerde ik Yvette om haar banken in een hoekopstelling te plaatsen. De banken hebben niet dezelfde afmeting en dan oogt een hoekopstelling toch iets mooier.

Voor mijn tweede voorstel heb ik gekozen om de woon- en televisie hoek om te wisselen. Echt een complete zichtbare verandering.In beide voorstellen staat de televisie op een andere plaats. Best lastig als je nog een antennekabel hebt. Dit kan voorkomen worden door op verschillende strategische plaatsen een aansluiting te hebben, iets om rekening mee te houden bij een verbouwing.

Terwijl ik bezig was mijn plannen uit te werken, heeft ook Yvette niet stil gezeten en bij mijn tweede bezoek stonden haar meubels al op een andere plaats.5 opmerkingen:

 1. Oh haha wat een gesleep,raar ik wissel veel met mijn spulletjes,maar nooit met meubels,1x kreeg het tafeltje met spiegel een andere plek,maar dat kwam omdat daar iets anders kwam wat niet aan de andere kant kon staan,maar voor de rest blijft alles staan,zou er ook niet aan moeten denken eigenlijk,fijne zondag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer genoeg kan ik niet veel kanten op hier ,maar soms gooi ik alles es om offf er komen andere spullen bij ,ook leuk !
  Zij heeft wel een grote woonkamer waar je lekker in kan schuiven ,heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Claudia, dat je haar met het eerste voorstel al zo geïnspireerd hebt, dat ze de kamer zelf al omgegooid heeft, door meubels een ander plekje te geven...zo zie je maar.

  Fijne dag nog!

  Lieve groet, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijkbaar kon ze met je tips meteen goed aan de slag!!

  Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is ze alsnog voor 1 van jouw ontwerpen overstag gegaan??
  Ik vinde de linkse een mooie opstelling.....
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis