Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

woensdag 4 september 2013

Low Budget

Een veelgehoord misverstand dat ik als styliste regelmatig hoor: "Alleen met veel geld is het mogelijk om zo'n mooi interieur te realiseren!" Niets is minder maar. Natuurlijk zijn er heel veel mooie items te koop en hangt er aan vele een behoorlijk prijskaartje. Maar kijk ook eens naar onderstaande collages:

Alles komt bij de woonwarenhuizen Woonexpress XL, H&M, Leen Bakker en Ikea vandaan. De kracht in een interieur zit in de juiste combinaties maken!

7 opmerkingen:

 1. En wat dacht je van de kringloop in combinatie met een potje mooie verf? Daar kom je ook eennheel eind mee hoor. Of marktplaats? Vaak voor een mooi prijsje en dan zelf een beetje opknappen... Zelf vind ik dat heerlijk...
  Ik wens je een heel fijne woensdag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt helemaal gelijk Claudia, ik zie het wel aan onze slaapkamer. Het bed en de kast komen beiden bij IKEA vandaan, maar door de kast te verven heeft het een ouder en ander uiterlijk gekregen. De kringloop is inderdaad ook een goed adres, al moet je daar uiteraard wel geluk hebben met wat er op dat moment aangeboden wordt. Wat zijn je collages mooi!

  Lieve groet, Ingrid

  P.S. Bedankt voor je lieve reactie op mijn laatste post, ik zat erbij te blozen ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ZO is het helemaal ...en zo als de ander ook al zei de kringloop is ook een erg goed adres ...Ben naar een vakantiestop weer terug in blogland ga even je posten bijlezen .... wens je een fijne week ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En een interieur moet groeien natuurlijk, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd!
  Als je af en toe wat koopt ben je ook niet zo veel geld kwijt.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke post. Ik ben het helemaal met je eens. Een mooi interieur hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Ik vind het juist een sport om als ik iets duurs zie, te proberen een goedkopere variant te vinden die minstens zo mooi is. Als je je ogen maar goed de kost geeft, komt dat meestal wel goed.
  De woonwinkels die jij noemt hebben echt leuke dingen.
  Een fijne, zonnige dag. Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal mee eens.
  Door verschillende dingen te combineren kun je een prachtig huis krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, idd...helemaal mee eens, ik gebruik ook t liefst de spullen die niet al te duur zijn.
  En de geweldigste resultaten komen vaak uit gebruikt materiaal in combinatie met spullen uit de winkels die jij ook noemt..

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis