Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

zaterdag 26 oktober 2013

CompilatieMijn impressie, geheel belangeloos, van de Woonbeurs in de RAI te Amsterdam 2013 heeft in de afgelopen dagen de revue gepasseerd. Uiteraard is niet al het nieuws aan de orde gekomen en heeft nog veel meer de revue gepasseerd. Dit betrof puur die stands die mij inspiratie gaven. Ook genoten van de huizen van de Sanoma-bladen waaraan ik mijn vingers niet ga branden omdat deze in de komende nummers van de woonbladen uitgebreid de aandacht gaan krijgen. Mijn favoriet was de Barn van VT-Wonen maar misschien was ik wel ietwat bevoordeeld omdat deze een groot deel van het assortiment van Tine K Wonen van mijn bijzondere vriendin Ilse bevatte.

Ook wel een puntje van kritiek. Deze "Sanoma" huizen waren grote trekpleisters van de in nog grotere getale aanwezige pers. Hele delen waren afgesloten om er de mooist mogelijke foto's van te maken. Had deze pers misschien meer entreegeld betaald om op deze beurs aanwezig te zijn. Ik betwijfel het ten zeerste. Uit mijn entreegeld heb ik op deze manier niet het optimale kunnen halen. Misschien een tip voor Sanoma om de pers niet tijdens de reguliere openingstijden te laten genieten?

Het koopplein op de beurs verbaast mij ook ieder jaar opnieuw. Waarom entreegeld betalen om iets te kunnen kopen, zeker nu de middenstand in Nederland het zo moeilijk heeft?

Al met al zal ik volgend jaar wederom van de partij zijn maar zal mijn kritiek dan ook zeker niet voor me houden.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Claudia,
  We kregen een mooi beeld van wat de woonbeurs te bieden had en van datgene dat jou inspireerde... Het was heerlijk...
  Fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je verhaal over de woonbeurs.
  Ik had het gevoel dat ik even meegenomen werd daarheen..
  Fijn weekend,
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie reportage over de woonbeurs heb je gemaakt.
  bedankt voor het delen daarvan.
  Fijne Zondag.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorig jaar ben ik samen met een vriendin naar de woonbeurs geweest...het viel ons toen eerlijk gezegd een beetje tegen. Daarom dit jaar besloten niet weer te gaan. Alhoewel ik de huizen prachtig vond en lots of ideas heb opgedaan, vond ik het mijn entreegeld ook niet waard...leuke blog heb je trouwens, ik heb me al aangemeld als volger.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke blog ! ik blijf hem zeker lezen

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis