Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

woensdag 2 oktober 2013

Woonbeurzen

Het najaar is bij uitstek de woonperiode van het jaar. Ik startte bij de Trademart in Utrecht op de najaarsbeurs, waar ik mijn vriendin Ilse, bekend van veel maar daar bekend als agent van Tine K Home, trof. Onderstaande foto's van haar mooie stand heb ik van haar gepikt omdat ik na al ons geklets helemaal vergeten ben zelf foto's te maken.

De week erop volgde de Stylistendag in het HTC (Home Trade Centre) in Nieuwegein. Gestart met de jaarvergadering van Crisp, de beroepsvereniging voor stylisten. Professionalisering staat ben hen hoog op de agenda en daar kan ik me helemaal in vinden. Na een goede vergadering volgde een heerlijke lunch in het Stalenlab van het HTC. Tijd om lekker bij te kunnen kletsen met mijn vriendin Ineke, Styliste pur sang!

De najaarsbeurs in het ETC in Culemborg moest ik helaas aan me voorbij laten gaan. Er moet tenslotte ook nog gewoon gewerkt worden. Gelukkig is er nog een herkansing op de Architectendag waar ik samen met Isabella, een studiegenootje van de opleiding tot Interieurontwerpster en inmiddels ook een echte vriendin, heen ga. Naast beursbezoek wederom lekker bijkletsen dus.

Ook de Woonbeurs in de Rai in Amsterdam heb ik dit jaar niet aan mij voorbij laten gaan. Naast de good old classics weer de nodige noviteiten voorbij zien komen. In komende posten hierover meer om hen, die dit jaar als woongek niet in de gelegenheid waren om de Woonbeurs te bezoeken, een beetje bij te kletsen. Bijkletsen hoort er voor mij bij beursbezoek nu eenmaal bij.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Claudia,
  Een heerlijke drukke tijd voor jou dus. Geniet er van meid...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg ...lekker bezig...geniet van alles Claudia....liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je verveelt je geloof ik niet ;-). En des te leuker dat je er dan ook nog lieve vriendinnen treft.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt gezellig allemaal...:)
  grtjs
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat je mijn blog bezocht heb...en dank je wel voor je reactie.

  Fijne Dag,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis