Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

woensdag 1 februari 2012

Junk

Tijdschriftenjunk, een dure hobby, niet verslaafd aan drank, drugs of rock&roll, maar toch ook een vrij dure hobby. Ik verslind werkelijk alle woonbladen die te verkrijgen zijn.





































Mocht er nog iemand een tip hebben? Ik hou me aanbevolen!

20 opmerkingen:

  1. Oh ja, als je van deze bladen alle edities in huis haalt ben je wel een klein kapitaaltje kwijt :)! Hier geniet ik maandelijks van ongeveer vier woon/tuinbladen, de andere woonbladen lees ik nog wel eens in de bibliotheek. Zo zie ik veel, maar dat laatste is een stuk goedkoper. Misschien is dat wel een goede tip ;)!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo dan dat is voor een kapitaal. pfff een tip heb ik niet.
    Misschien je zelf op randsoen ztten. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kan jou het schelen! Ik de kroeg zitten is duurder zeggen wij hier thuis! (voor de goede orde: dat doen wij dus niet he in de kroeg zitten, daar kunnen we veels te veel andere leuke dingen van doen!)
    De tip van de bied is eeen goede, dat doe ik ook regelmatig.
    Enigste nadeelje loopt 1 maand achter, want dan mogen ze uitgeleend worden, anders lezen in de bied '-)

    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die verslaving heb ik helaas ook, kocht in Duitsland stapels tegelijk, inmiddels gunt mijn man mij een leespauze waardoor ik ze lees in de winkel en ik ze van mezelf alleen mag meenemen als ik meer dan 2 leuke reportages instaan, lantliv is een aanrader, die komt uit zweden geloof ik en wordt in het duits verkocht daar, als je mij je adres per mail stuurt, zal ik je een paar tijdschriften toesturen, tanjakarst@gmail.com Gr Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig heb ik er maar eentje die ik koop, gewoon omdat ik vind dat er steeds meer reclame instaat dan verhalen en foto's. Maar ik weet niet of je ze ook allemaal wil bewaren? Anders is het misschien een optie om een paar mensen te zoeken die dezelfde hobby hebben en dat je de bladen uitwisselt.

    Ach en Claudia, elke gek heeft zijn gebrek, zeg ik altijd maar, de een leest, de anders wandelt en weer een ander gaat naar de kroeg. Je bepaalt gelukkig zelf waar je je geld aan uitgeeft.

    Dus doe lekker waar je in zin in hebt en je gelukkig bij voelt.

    Fijne dag
    Liefs
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helaas ik kan je niet helpen:)) Hier zit ook zo'n junk...en wat is het heerlijk als ik weer een nieuw tijdschrift tegen kom bij de boekhandel...
    Geniet er maar lekker van!!

    Lieve groet van Susan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel herkenbaar Claudia! Er liggen hier stapels!! Ik heb net van de week een enorme doos VT-wonen tijdschriften verkocht via MP.
    Maar ik heb nu mezelf voorgenomen om wat minder tijdschriften te gaan kopen want het is inderdaad een dure, maar ooo zo leuke hobby! Maar Ariadne en WLS zijn wel blijvertjes!!
    Nog veel leesplezier!
    groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier ook stapels woontijdschriften, ik heb ze weleens via MP verkocht. Maar op dit moment staat er een krat vol, te wachten tot zoonlief voor zijn opleiding inspiratie moet hebben, of een moodboard moet maken (hij doet de grafische opleiding), dus ze gaan voorlopig nog niet weg. En ik haal er t.z.t. ook mijn inspiratie uit, en stop het in een map.

    De bieb is idd een goed idee, om de bladen bij te houden, maar ik vind het zo lekker om met een lekkere kop thee of chocomelk op de bank te kruipen, met een stapel bladen naast me...

    Lees ze!

    Liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te zien al die woonbladen. Ik zelf heb altijd de At Home, WLS, JDL en Landleven. Dat vind ik ook wel genoeg kan ze soms niet eens allemaal lezen doordat ik er niet aan toe kom. Hoe is die Daphne's Diary ? Dat zag ik al eens ergens voorbij komen.

    Lieve groet,
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk al die bladen ,ik ben er ook dol op .Ik breng ze tegenwoordig naar het restaurant van het tuincentrum voor de leestafel,doe ik er anderen ook nog een plezier mee
    Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh haha fijn dat ik de enige niet ben,ik ben er ook verslaafd aan,de wohnen garten is weer super,vraagje,ik zie dat je de Vakre hebt,waar kun je die kopen,lijkt mij ook gaaf om eens te bekijken,eerdaags toer ik weer naar Duitsland en koop daar weer een boel ook limited editions,zo gaaf,dus ja ik geef er ook een hoop geld aan uit,fijne avond,liefs Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hier nog een liefhebber alleen dan van de knutsel
    bladen. En ja een dure hobby is het.
    Maar ach alle hobby's kosten geld toch.
    Groetjes en een fijne dag Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja, een echt junk zie ik! Maar wel aan een hele leuke hobby.
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Koop je die allemaal !!...tjeeeee.....sinds ik blog koop ik bijna geen bladen meer......je ziet hier zoveel......alleen de jdl en ariadne......okee soms wat meer......ik geef eerlijk toe....liefs van mij...xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik koop alleen de WLS en heel af en toe de Ariadne of Jeanne d'Arc Living.

    Groet,
    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik zie dat jij de Landelijk Wonen ook hebt, terwijl dat toch een echt vlaams blad is... De Tijdloos Wonen zie ik er niet tussen staan:-)
    Ik heb 1 favoriet blad en dat is de WLS, dat is helemaal in mijn straatje! Daar kijk ik dan ook echt naar uit; jammer dat ie niet iedere maand uitkomt! En naast de WLS koop ik regelmatig een ander exemplaar, maar een junk zoals jij ben ik niet!
    Een paar jaar geleden was ik helemaal gek van de Ariadne, maar daar kan ik nu nog maar weinig inspiratie uithalen... Blijkbaar is mijn woonsmaak gaanderweg een andere richting ingeslagen dan die van de @ home!

    Geniet van je tijdschriftjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ooh, een echte "junk"! haha. Tja, als je éénmaal verslaafd raakt..maar als je ze zo mooi vind. De bladen zijn zeker duur..maar de WLS, Decoreen en Stylevol wonen, zijn wel de bladen waar ik geen één van mis. Van WLS voorheen Engels Wonen heb ik van 12 jaar terug en dan begrijp je hoe vol mijn kast is. Tuinen vind ik ook zo'n mooi exclusief blad.

    En wat betreft het weemoedig gevoel...wie weet wat voor leuks er in het verschiet ligt met je studie. De logeerkamer is prachtig geworden, Claudia!

    Fijne avond!

    Liefs Helena

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je kunt wel een eigen handeltje beginnen; de-tijdschriften-uitleen-service... Heerlijk hoor al die inspirerende woonbladen en ach, een hobby (of verslaving ;)) mag geld kosten.

    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ben bang dat ik ook tot de groep tijdschriftenjunks behoor. Mij kun je niet blijer maken dan met een stapel (woon)tijdschriften, een goed glas wijn en nog een lekker kaasje erbij.
    En ach, deze verslaving behoort gelukkig niet tot gezondheidsrisico's. Nee sterker nog, het werkt juist ontspannend, dus gezondheidsbevorderend hi hi. ( de prijs van al die bladen bij elkaar jammer genoeg wat minder).
    Ik koop ook wel eens het blad Landidee. Een beetje in de stijl van Seasons, maar dan allemaal wat minder exclusief, ook met woonreportages.

    een fijne avond nog,
    groetjes Martine

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis