Van een huis je thuis maken...van een thuis een huis maken... VAN TOT (T)HUIS

maandag 18 augustus 2014

Karwei

Net voor de zomervakantie werd vorig jaar een nieuw concept gelanceerd: De Karwei Styliste. Ook aan mij de eer om aan dit concept deel te nemen. Tot op heden zijn hier echter geen concrete opdrachten uit voort gekomen. Zo'n mooi concept, best zonde. Zeker toen de nieuwe meubelbrochure van Karwei mij onder ogen kwam. De complete meubellijn is te zien op de site. Onderstaande collages door mij gemaakt, geïnspireerd op de meubelcollectie van Karwei.Moeilijk om e.e.a. in je eigen interieur toe te passen. Als Karweistyliste ben ik nog steeds te boeken. En bij aanschaf van de benodigde artikelen wordt mijn advies vergoed. Zie de voorwaarden op de site van Karwei.

8 opmerkingen:

 1. De folders van deze winkel bekijk ik altijd, terwijl de folders van de concurenten meteen in de papierbak gaan. Jammer dat er nooit een opdracht uit voort gekomen is, ik denk dat klanten bij deze winkel ook niet zo gauw aan meubels denken.

  De link komt overigens uit op een 'sorry' pagina, vandaar uit kun je wel makkelijk naar andere pagina's van de site.

  Je moodboard is mooi geworden!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en inspirerende collage heb je gemaakt Claudia! En nu we (versneld) overgaan richting de herfst gaan hier vast opdrachten voor je uit komen!
  Ik kijk ook graag in de Karwei folder.

  Fijne week,
  liefs Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat er geen opdracht uit kwam. Het zijn juist prachtige meubelen. Mijn broer heeft de stoelen en de tafel gekocht en zelf vind ik alles mooi wat er op staat...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kasten en houten producten werden vroeger (10 jaar) geleden door 1 van onze buurmannen gemaakt. Hij heeft een prachtige fabriek. En mooie meubelen. Nog steeds komen veel van de meubelen uit zijn fabriek. Het is ook altijd erg leuk om daar rond te struinen. Dan ga je de kinderkamers opnieuw behangen en kijk je bij hun op een andere afdeling naar accessoires. Hopelijk krijg je nog wat opdrachten.
  Liefs Anna Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuke opdrachten zou voor jou toch wel een opsteker zijn. Zouden de doe-het-zelvers dan toch ook liever zelf voor stylist spelen? Ik zag het laatste foldertje en vond die kapstok ook wel lekker stoer. Die moet ik even onthouden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie Collecties
  Raar dat er geen opdrachten uitkomen,want het ziet er leuk uit.
  Hier in België ken ik dat niet. alleszins lijk het mij super leuk om te doen
  Groetjes Jilly van Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Claudia
  Lang niet gereageerd ,je weet het zelf denk ik wel dat soms het reageren wat verwaterd . Zo mooi die verf van Karwei .Nee ik/we doen geen grote dingen in en om ons huis ,maar ik ben dol op de geweldige testers van deze verf/kleurlijn .Ik doe er zelf met de testers kleine dingen mee schilderen ,echt perfect deze verf !!
  Lieve groet Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd neemt om een reactie bij me achter te laten.

Groet,
Claudia Leertouwer
van tot (t)huis